29 May 2023
Auteur:

Van der Valk Apeldoorn Boshut

Als liefhebbers van cabins en de natuur zijn we voortdurend op zoek naar unieke plekjes om te slapen in het bos. De Van der Valk Apeldoorn Boshut is een bijzondere locatie die we hebben ontdekt. Dit boshuisje van Van der Valk biedt een ongeëvenaarde ervaring van rust, natuur en comfort, gelegen in de prachtige bossen - een geweldige plek om te slapen in het bos van Apeldoorn. In deze blog willen we onze ervaring met de Van der Valk Boshut delen en laten zien waarom deze cabin zo speciaal is.

Luxe cabin voor 4 personen

Gelegen in de weelderige bossen van Apeldoorn, is deze cabin een ware oase van sereniteit en luxe. De Van der Valk Boshut is geschikt voor maximaal 4 personen en is voorzien van alle moderne gemakken. Zo is er een volledig uitgeruste keuken, een fijne badkamer en een gezellige woonkamer met een houtkachel. Boshuisje Van der Valk Apeldoorn is smaakvol ingericht en biedt een warme en gezellige sfeer, waardoor je je meteen thuis voelt. De vele grote ramen zorgen voor een fijn verlichte cabin, waar de hangstoel in de hoek perfect is om in weg te dromen.

Wat deze cabin verder echt uniek maakt, is de locatie. Boshut Van der Valk Apeldoorn is gelegen in een prachtig bosgebied, omgeven door natuurlijke schoonheid. Het is heerlijk om 's ochtends wakker te worden en de frisse lucht van het bos in te ademen.

Ontkoppelen en tot rust komen

De Van der Valk Apeldoorn Boshut is niet zomaar een cabin in de natuur. Het is een bijzondere ervaring waarbij je even helemaal kunt ontkoppelen van het dagelijkse leven. De cabin ligt namelijk uit het zicht tussen de bomen, waardoor je de buitenwereld even buiten kunt houden. Als je wilt zet je je telefoon uit en ben je echt even los van de realiteit. Ook kun je in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen, waardoor je optimaal van de natuur kunt genieten. Zo wordt slapen in het bos bij Apeldoorn een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.
Een comfortabele cabin met mogelijkheden tot pure luxe

Mogelijkheden tot luxe

Naast de rust en de natuur, biedt de Boshut Van der Valk Apeldoorn ook de mogelijkheid om te genieten van luxe. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de sauna en de jacuzzi bij de HotelHoeve, waardoor je helemaal tot ontspanning komt. Ook is er een barbecue aanwezig, waardoor je heerlijk kunt barbecueën in de natuur. Daarnaast kan je bij je boeking een ontbijtmand bestellen! Die wordt ’s ochtends welgevuld voor je deur gezet! Lekker wakker worden met een stevig ontbijt in het buitenbad of in de hangstoel.

Huisje James

Naast de Boshut verhuurt de Van der Valk Apeldoorn ook Huisje James, een prachtige open restaurant en evenementenlocatie in de natuur. Hier kan je ’s avonds heerlijk genieten van een luxe diner, maar er vinden ook vaak evenementen plaats. Dat is eigenlijk ook hoe wij bij de Van der Valk Boshut zijn gekomen, omdat Yara daar wel eens een bruiloft heeft gefotografeerd! 

Romantisch of met vrienden

Of je nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg met je partner, een gezellige vakantie met vrienden of familie, of gewoon even wilt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven, de Van der Valk Apeldoorn Boshut biedt voor ieder wat wils. De combinatie van natuur, rust, luxe en comfort maakt deze cabin tot een geweldig toevluchtsoord. Je kan hier slapen in het bos, Apeldoorn is dichtbij als je behoefte hebt om de stad op te zoeken. Dus als je op zoek bent naar een bijzondere overnachtingsplek in de natuur, dan is de Van der Valk Apeldoorn Boshut absoluut een aanrader.

Al met al kunnen we concluderen dat de Van der Valk Apeldoorn Boshut een bijzondere cabin is die alles biedt wat je zoekt in een luxe verblijf in een cabin. De cabin biedt alle moderne gemakken en is voorzien van luxe faciliteiten. Daarnaast is de cabin gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, waardoor je helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van de schoonheid van de natuur. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en even helemaal tot jezelf te komen. Wij kunnen deze cabin dan ook van harte aanbevelen en hopen er zelf snel terug te keren.
Recente Blogs
Slapen in het bos
LEES ARTIKEL
Cabiner
LEES ARTIKEL
Van der Valk Apeldoorn Boshut
LEES ARTIKEL
Wie zit er achter deze blog en cabinverzameling?
Wij zijn Yara en Sjoerd, de auteurs van deze blog. We verzamelen en delen onze cabinervaringen en hopen jou zo te kunnen inspireren voor jouw ideale nachtje weg.

Lees over de auteurs!
Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief
Wil je updates ontvangen van cabins en nieuwe journal posts?


Inschrijven


Klaar om jouw perfecte cabin overnachting te vinden?
We delen onze ervaringen met cabins door heel Europa. Laat ons je helpen met het vinden van een prachtige cabin!

Bekijk de cabins
Heb jij tips voor ons?
We horen ook graag wat jouw ervaringen zijn! Tips en aanbevelingen zijn enorm welkom!
Samenwerken
© 2024 DISCONNECTED CABINS
Deze website gebruikt cookies
More information Continue